Audac MERO 5

Not yet rated Spune-ţi opinia

812,00 Lei
Disponibilitate:
2
Cod produs:
AUMERO5
Producător:
Audac

Plata în rate prin EuPlatesc:

Alpha Bank - până la 12 rate fără dobândăBCR - până la 12 rate fără dobândăBRD - până la 12 rate fără dobândăBanca Transilvaniapână la 6 rate fără dobândăPiraeus Bankpână la 12 rate fără dobândă


Plata în rate prin MobilPay:

Garanti Bank - până la 12 rate fără dobândăCredit Europe Bank - până la 12 rate fără dobândă

Audac MERO 5

Boxă în perete 100 W / 8 ohmi


Difuzoare high-end în perete

Difuzoarele MERO se vor amesteca frumos în orice interior, făcând doar un sunet extraordinar să vă atragă atenția cu designul aproape invizibil. Această serie include trei modele de difuzoare rectangulare In-Wall cu diferite dimensiuni și specificații, fiecare dintre ele oferind soluții pentru instalarea lor foarte solicitantă. Designul lor discret, datorită grilajului subțire, cu o margine foarte subțire, de numai 1 mm, și o adâncime de grătar limitată, extrudează suprafața cu doar 3,2 mm atunci când este instalată.


Grilele lor sunt reținute de magneți de neodim care permit asamblarea în câteva secunde, în timp ce sunt suficient de puternice pentru a fi fixate, chiar și atunci când sunt supuse vibrațiilor sau dacă sunt atinse. Aplicațiile lor variază de la sistemele rezidențiale Hi-Fi și home cinema la sistemele Multi-Zone, instalații neobișnuite în saloane, baruri, buticuri și birouri.


Când vă uitați la ele veți observa calitatea materialelor din care fac parte. Când le vei asculta, îți vei da seama că ochii tăi au avut dreptate. Materialele folosite sunt atent selectate și optimizate pentru a garanta o experiență de sunet de neegalat, caracterizată printr-un sunet cald și detaliat.

Pentru a garanta stabilitatea pe durata de viață, montarea sigură și asamblarea ușoară, conexiunea difuzorului este realizată folosind conectori Gold-CON Technology în timp ce difuzorul este montat cu ajutorul unui mecanism de fixare rapidă.

Selectarea materialelor de înaltă calitate, în combinație cu o pregătire acustică precisă, face ca difuzoarele MERO să fie superioare în clasa lor. MERO5 de dimensiuni medii este alcătuit dintr-un woofer cu conuri de aluminiu de 5 "și tweeter cupola complementară de 1", care se potrivesc și se optimizează fără probleme, utilizând o rețea de crossover de înaltă calitate.

Un ghid de undă optimizat acustic se potrivește cu dispersia de woofer și tweeter, în timp ce un priză de fază reduce difracția și îmbunătățește răspunsul în frecvență înaltă. Toate detaliile le împărtășesc sunetele pure.

Un aspect elegant, cu un impact vizual minim, este creat de grilaj subțire cu graniță foarte subțire, iar confortul instalatorilor este garantat cu ajutorul mecanismului de fixare rapidă cu conectivitate Gold-CON. Grila este menținută la loc cu ajutorul magneților de neodim, asigurând un ansamblu rapid și stabil. Instalarea se poate face atât vertical cât și orizontal, în timp ce tweeterul rotativ permite poziționarea optimă a orientării.
Product type
Installation Loudspeakers

Type
Wall-mounted Loudspeaker

Version
Wall installation speaker

Speaker type
2-way speaker

Colour
Black

Woofer dimensions
5 "

Woofer size
127 mm

Tweeter dimensions
1 "

Tweeter dimensions (mm)
25.4 mm

Impedance (low-impedance)
8 Ohm(s)

Frequency response
70 - 20000 Hz

Low-impedance rated load (RMS)
50 W

Low-impedance rated load (peak)
100 W

Width
162 mm

Height
237 mm

Depth
74 mm

Weight
1 kg


Etichete:

Spune-ţi opinia