Boxa Waterfall Elora EVO Centru

Not yet rated Spune-ţi opinia

4.299,00 Lei
Disponibilitate:
3
Cod produs:
A019VICT3
Producător:
Waterfall Audio

Plata în rate prin EuPlatesc:

Alpha Bank - până la 12 rate fără dobândăBCR - până la 12 rate fără dobândăBRD - până la 12 rate fără dobândăBanca Transilvaniapână la 6 rate fără dobândăPiraeus Bankpână la 12 rate fără dobândă


Plata în rate prin MobilPay:

Garanti Bank - până la 12 rate fără dobândăCredit Europe Bank - până la 12 rate fără dobândă

Boxa centru Waterfall Elora EVO


Elegant,frumos sculptat dintr-o foaie dubla de sticla si un corp din aluminiu,Elora este un element ce poate fi usor asociat cu un televizor plat, integrindu-se de minune in orice camera.


Elegant,frumos sculptat dintr-o foaie dubla de sticla si un corp din aluminiu,Elora este un element ce poate fi usor asociat cu un televizor plat,integrindu-se de minune in orice camera. Folosind tehnologia inovativa marca Waterfall,ce poarta denumirea de Heatstream, Elora ofera o dinamica impresionanta. Atunci cand perioada de ascultare este mai lunga,difuzoarele primesc multa energie,reducand considerabil eficienta,iar ca acest lucru sa nu se mai intample,cei de la Waterfall au micsorat magnetul difuzorului cuplindu-l direct cu cabinetul din aluminiu.


Ca rezultat,obtinem o capacitate fara precedent a manipularii puterii emise dintr-o boxa atat de compacta,chiar si la volume ridicate.Aceasta boxa poate fi folosita,de asemenea,ca si boxa de centru,sau boxa de spate,cand vine vorba de formarea unui sistem 5.1 sau 7.1. Grilele sunt pe mai multe culori pentru acest produs, si vin optional.

Specificatii tehnice pentru Boxa Waterfall Elora EVO LRType : 
2 ways, closed

Recommanded amplifier : 
30-250 Watts

Peak power : 
400 Watts (without clipping)

Impedance (moyen/mini) : 
8 / 4 Ohms

Efficiency : 
90 dB(2,83V/1m)

Frequency response : 
120 Hz - 28 Khz ( +/- 3dB)

Bass/midrange driver: 
2 x 100mm / 4", Atohm LD 100

Tweeter : 
20mm, Atohm SD 20

Dimensions : 
420 x 190 x 80 ( WxHxD en mm)

Weight: 14 lbs / 6 KgBoxa Waterfall Elora EVO Centru


Spune-ţi opinia