Cameo Multi PAR 2 SET

Not yet rated Spune-ţi opinia

2.940,00 Lei
Disponibilitate:
2
Cod produs:
CLMPAR2SET3
Producător:
Cameo

Plata în rate prin EuPlatesc:

Alpha Bank - până la 12 rate fără dobândăBCR - până la 12 rate fără dobândăBRD - până la 12 rate fără dobândăBanca Transilvaniapână la 6 rate fără dobândăPiraeus Bankpână la 12 rate fără dobândă


Plata în rate prin MobilPay:

Garanti Bank - până la 12 rate fără dobândăCredit Europe Bank - până la 12 rate fără dobândă

Cameo Multi PAR 2 SET

Set de seturi de iluminare cu LED-uri de culoare triplă cu 28 x 3 W, cu carcasă de transport, 4 pedale pentru comutatorul de picioare și suport


Cele patru cutii plate compacte montate pe o bară cu control integrat fac din CLMPAR 2 kitul de bază ideal pentru iluminarea scenei. Un total de 28 de LED-uri de culoare ultra-luminoase, de 3 Watt, TRI, creează luminozitate inspirată de culori și un amestec perfect de culoare.

CLMPAR 2 este echipat cu intrări și ieșiri XLP 3-polar pentru a permite acționarea prin DMX cu 6, 9 sau 15 canale. Alternativ, CLMPAR2 poate fi acționat cu un controler opțional, care este conectat prin intermediul cablului corespunzător cu cinci poli. Cele patru comutatoare picior robuste permit accesul la toți parametrii cheie ai show-ului. Desigur, CLMPAR 2 funcționează și în modul standalone, cu un microfon pentru controlul sunetului integrat în bară. Un picior de control cu 4 căi este disponibil ca opțional suplimentar.

CLMPAR 2 este alimentat printr-un cablu detașabil de împământare și este echipat cu un adaptor TV de 28 mm pentru montare pe trepied. Carcasa practică de transport este inclusă ca standard.


  • 4 x 7 ultra-bright 3 W TRI RGB LEDs
  • Professional 28-mm TV spigot for mounting
  • Operated via DMX, in master/slave mode or standalone mode
  • Integrated microphone for sound control
  • Simple to operate using the four buttons and LC-Display
  • Sturdy metal housing
  • With Transport Case, 4 pedal Foot Switch and Stand


Spune-ţi opinia