Cameo RotoFever

Not yet rated Spune-ţi opinia

942,00 Lei
Disponibilitate:
1
Cod produs:
CLRF
Producător:
Cameo

Plata în rate prin EuPlatesc:

Alpha Bank - până la 12 rate fără dobândăBCR - până la 12 rate fără dobândăBRD - până la 12 rate fără dobândăBanca Transilvaniapână la 6 rate fără dobândăPiraeus Bankpână la 12 rate fără dobândă


Plata în rate prin MobilPay:

Garanti Bank - până la 12 rate fără dobândăCredit Europe Bank - până la 12 rate fără dobândă

Cameo RotoFever


Cameo RotoFever - efect de lumini LED Mirror Ball Emulator, este un dispozitiv fascinant ce simulează efectul clasic al globului cu oglinda, este echipat cu un motor cu înaltă precizie și cinci LED-uri puternice cu spectru RGBWA + UV de 12 W pentru proiectarea fasciculelor luminoase rotative. Instalarea rapidă face ca acesta să fie alternativa modernă pentru DJ-ii și locațiile mobile care caută un efect disco clasic. Trei zone cu LED-uri controlate individual permit pattern-uri de culori multiple sau iluminarea a până la trei zone de cameră în mod independent. Cu o viteză de rotație reglabilă în mod continuu de la 1,4 la 19 rpm în sens orar sau în sens invers acelor de ceasornic, RotoFever creează ambianțe relaxante precum și efecte de raze colorate. Acesta include funcții de dimming și strobe, iar răcirea cu convecție eficientă asigură o funcționare fără zgomot fără limită de timp.

Oferă 3 moduri de control DMX, activare sunet și programe automate încorporate. Este capabil să funcționeze master, slave și standalone și dispune de o telecomandă infraroșu. Un afișaj clar LED permite configurarea ușoară și controlul manual. Carcasa metalică robustă conține conectorii cu 3 pini de intrare și ieșire semnal DMX, plus conectori IEC, pentru conectare de tip daisy chain și alimentare. Are un consum foarte redus de energie și funcționează la 100-240 V. Un inel de siguranță și suportul inclus asigură o fixare sigură.


RotoFever - LED mirror:

Efect de lumini LED Mirror Ball Emulator, echipat cu un motor cu înaltă precizie și cinci LED-uri puternice cu spectru RGBWA + UV de 12 W, rotație reglabilă de la 1,4 la 19 rpm în ambele sensuri.

Etichete:

Spune-ţi opinia