Despre noi

Bun Venit pe SoundNet.ro

Soundnet este un magazin online specializat in vanzarea de echipamente profesionale de sunet si accesorii. Aici gasiti echipamente si sisteme de inalta performanta potrivite pentru orice tip de aplicatii de sonorizare.

Portofoliul nostru de produse intruneste cerintele clientilor pentru fiecare sector al pietei, inclusiv: mall-uri, magazine si auditorii, restaurante, baruri, hoteluri, stadioane, amfiteatre, concerte, aeroporturi, gari, teatre, cinematografe, sisteme de public address, etc.

Soundnet.ro doreste sa va ofere servicii extraordinare inainte si dupa ce ati cumpara de la noi, revizuind periodic ofertele pentru a asigura preturi competitive.

Personalul nostru este foarte bine instruit si experimentat, fiind in masura sa va ajute sa luati decizia corecta. Ne dorim să fiti 100% multumiti nu numai de echipamentele pe care le cumparati, ci si de serviciile noastre. Soundnet.ro este dealer autorizat DYNACORD si ELECTRO-VOICE in Romania.

La noi este locul în care te convingi singur că viaţa sistemelor tale de sonorizare poate fi prelungită, iar randamentul ridicat poate fi conservat.

Oferim depanări profesionale audio video şi lumini pentru ca tu să nu fii nevoit să achiziţionezi noi sisteme din cauze minore. Service-ul oferă garanţie în funcţie de vechimea şi starea echipamentelor.

Mai mult de atăt, specialiştii noştri te pot consilia cu privire la cele mai noi noi apariţii din industria sonorizării performante, a luminilor pentru scenă şi a sistemelor video de inalt randament. Noi lucrăm pentru ca tu să fii pe deplin mulţumit!